Strandbrasserie
De Landing

Strandbrasserie de Landing in Baarland heeft net zoals zusterbedrijf Eeterij Scheldo’s onlangs een redesign gehad. De huidige uitstraling was niet meer naar wens. Ook de website voldeed niet meer aan de nieuwe standaarden. Daarnaast is het altijd handig om te weten aan welk tafelnummer de gasten zitten, of wij daar een oplossing voor wisten?

Het resultaat

  • Een frisse website
  • Online menukaart
  • Uitgebreid bestelformulier
  • Menukaarthouders waarin het tafelnummer is gegraveerd
  • Een gepersonaliseerde serveerplank en onderzetter

Tafelnummers

Voor wie het nog niet wist, als je in Baarland wil genieten van een hapje, drankje en een fijn uitzicht, dan moet je bij Strandbrasserie de Landing zijn! Met uitzicht op de Schelde kunt je uren op het terras vertoeven. Wanneer het personeel de bestelling komt opnemen of eten/drinken uitserveert, is het wel zo handig dat zij weten aan welke tafel de gast zit. Door de menukaarthouder te graveren met een nummer kan dit niet missen!

De website

De wens was om de vernieuwde huisstijl en naam door te voeren in de website. De huisstijl lijkt op die van Eeterij Scheldo’s en vormt samen een mooi geheel. Binnen de website was de vernieuwde stijl het uitgangspunt. Met een aantal patronen, frisse kleuren en toffe foto’s van het interieur hebben we aan de wens voldaan.