Lasersnijden

Lasertechniek in Zeeland

Lasersnijden

Lasertechniek in Zeeland

Huh, wat?

Ja, die reactie krijgen we vaker. Zeker omdat het gebruik van de laser niet altijd als optie gezien wordt om materialen te bewerken en zo een fantastisch product te ontwikkelen. Daar gaat Muralt verandering in brengen!

Lasersnijden is het snijden van materialen door gebruik te maken van lasertechniek

Onze lasermachine snijdt door materialen als hout, kunststof, karton en textiel. Doordat we iedere gewenste vorm kunnen creëren en vanaf 1 stuk kunnen leveren zijn we ontzettend flexibel.

Worden jullie ook al zo enthousiast?! Neem direct contact op voor meer informatie.

Zijn er ook materialen die we niet kunnen bewerken? Ja, we snijden niet door metalen (dit kunnen we wel graveren) en PVC willen we ook niet gebruiken (dit in verband de giftige dampen).

Mogelijkheden

Lasersnijden is ontzettend veelzijdig en daarom ook breed inzetbaar. De lasermachine kan door 8 mm materiaal heen snijden, dit in combinatie met de materiaalkeuzes maakt dat er talloze mogelijkheden zijn.

De opties hebben we, voor het gemak, opgedeeld in:

 • Luxe letters
 • Vrije vormen

Voor bedrijven en consumenten

Lasersnijden is geschikt voor bedrijven en consumenten. Van horeca tot de bouw, van de maritieme industrie tot creatieve ondernemers, vrijwel iedereen kan bij ons terecht voor een mooi project waarbij we gebruik maken van hout, kunststof, karton, papier en textiel.

Ook de consument kan bij ons terecht. Gaan jullie trouwen, zijn jullie zwanger, of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Via onze speciale website, Tides ’n Waves, kun je allerlei artikelen direct kopen in onze webshop, langskomen in onze winkel in Wolphaartsdijk of een geschenk op maat laten maken.

Muralt vormgeving - Laser snijden

Luxe letters

Lasergesneden letters kun je binnen en buiten gebruiken, dit hangt af van je materiaalkeuze. Denk bij luxe letters aan:

 • Een logo op de wand
 • Het motto van het bedrijf, groot of ingetogen aan de muur
 • Een prachtige songtekst als decoratie op een paneel
 • Of een huisnummer

Vrije vormen

Met lasergesneden vrije vormen kun je een prachtig beeld creëren. Maak gebruik van verschillende kleuren en materialen, zo ontstaat er een vlakkenspel dat uiteindelijk jouw vrije vorm toont. Enkele voorbeelden zijn:
 • Jouw beeldmerk groot aan de wand
 • Jouw beeldmerk groot als los staand object in een ruimte
 • Een dier, element uit de natuur of voertuig uitgebeeld door gebruik te maken van verschillende vormen
 • Grote of kleine vlakken die zorgen voor een mooi patroon op een wand of toonbank (denk bijvoorbeeld aan schubben van een vis of de vlakken van een Mondriaan)
 • Een zeshoek (of andere vorm) in een bijzonder luxe uitwerking van acrylaat, denk hierbij aan materiaal waarin textiel en/of glitter is verwerkt