Diensten 

Onze expertises, wat kan Muralt voor jou betekenen?

Diensten

Onze expertises, wat kan Muralt voor jou betekenen?

1

Grafische vormgeving

Inspireren, verleiden en overtuigen, dat is wat grafische vormgeving voor jouw onderneming kan betekenen. Spring in het oog met een communicatiemiddel die past bij het verhaal dat je verteld.

Beken kleuren, schiet de juiste afbeeldingen en speel met vormen. Met onze diensten zorgen we voor een ijzersterke combinatie die de identiteit vormt waarmee jij interesse wekt, informeert en verkoopt.

2

Drukwerk

Het logo is ontwikkeld, we hebben gespeeld met vormen en kleuren, de ijzersterke huisstijl is gereed! En nu? Ga je de weg op met flyers, brochures en posters? Muralt verzorgd het meest verrassende drukwerk.

Gepersonaliseerd of genummerd? Geen probleem. Liever een aparte vorm of glimmende onderdelen in het drukwerk? Het kan ons niet gek genoeg, van een unieke opdracht worden wij erg enthousiast.

Leuk om te weten: Wij werken zo veel mogelijk met onze Zeeuwse huisdrukker hierdoor heeft u binnen een paar werkdagen heeft een onweerstaanbaar communicatiemiddel in handen!

Muralt diensten - drukwerk

3

muralt vormgeving websites

Websites

Door onze dienst websites altijd online zichtbaar met de boodschap die jij wilt overbrengen. Van een simpele pagina tot een zeer uitgebreide website of een webshop, Muralt bouwt het.

Geen moeilijke systemen en/of websites die niet zelf aan te passen zijn. Nee, wij werken met WordPress. Eén van de meest gebruikte systemen ter wereld. Na een duidelijke uitleg kun je zelf de website bijhouden. Handig toch?!

Geen tijd voor of wil je liever dat wij dit voor jou oppakken? Dat kan natuurlijk ook. Periodiek of per opdracht spreken we je wensen door en passen wij je website aan.

4

Kleding

Merchandise voor deelnemers van een evenement of herkenbaarheid op straat, wij ontwerpen de look & feel van jouw kledinglijn.

Een chique beduring, stoere print, prachtig tenue voor je (sport-)club of werkkleding die tegen een stootje kan. Met 10 jaar ervaring in de textielbranche weten wij precies wat nodig is om een mooi voorstel te maken die aansluit bij je wensen. Vraag naar de mogelijkheden! 

5

muralt vormgeving social media

Social media

Er zijn minimaal zes contactmomenten nodig om onthouden te worden. Social media kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Met aansprekende content kom je in contact en bouw je een band op met je (potentiële) klant.

LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok, Twitter en Pinterest, enkele voorbeelden van social media. Kun je het allemaal nog een beetje bijhouden of heb je geen idee waar te beginnen? Geen nood! Echt, je hoeft niet op ieder social media kanaal aanwezig te zijn.

Muralt helpt je graag met het opzetten van een contentkalender, opmaken en plannen van je posts en natuurlijk het adverteren op de diverse kanalen. Zo bereik jij je doelgroep.

Opdrachtgevers vertellen:

Afgelopen seizoen hebben wij als bestuur van de Highlandgames By The Sea Sandra gevraagd om voor ons de multimedia te verzorgen. Toen wij de vraag aan Sandra stelde hadden we al een Facebook pagina waar we onze wedstrijd promoten echter zat hier niet echt een eenduidige lijn in. De wens was om ook een website te hebben om zo meer informatie te kunnen verstrekken en voor vastlegging van foto`s e.d. Sandra heeft tijdens een bestuursvergadering haar idee gepresenteerd om voor ons de multimedia op te pakken en tevens een nieuwe website te bouwen. Toen wij als bestuur overtuigd waren hebben we de opdracht aan Sandra gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe website en het beheer en ideeën van Sandra. We hebben nu een nog duidelijkere uitstraling doormiddel van de consistentie in de berichten en uitingen. Sandra nam ook de moeite om zelf film en beeldmateriaal te maken welke ze gebruikte in de berichtgevingen en mede voor het bouwen en onderhouden van de website, erg creatief en steeds weer iets nieuws of iets wat op dat moment trending was. Voor het komende seizoen hebben wij onze samenwerking voortgezet en zijn erg benieuwd met welke creatieve, grappige en actuele post Sandra op de proppen komt.


Richard van Eijkere

HighlandGames By The Sea

Meer informatie over onze diensten

Wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijlijvend naar de mogelijkheden van vormgeving, drukwerk, websites, social media of textiel. 

12 + 15 =