Diensten 

Onze expertises, wat kan Muralt voor jou betekenen?

Diensten

Onze expertises, wat kan Muralt voor jou betekenen?

1

Grafische vormgeving

Inspireren, verleiden en overtuigen, dat is wat grafische vormgeving voor jouw onderneming kan betekenen. Spring in het oog met een communicatiemiddel dat past bij jou en het verhaal dat je vertelt.

Beken kleur, schiet de juiste afbeeldingen en speel met vormen. Met onze diensten zorgen we voor een ijzersterke combinatie die de identiteit vormt waarmee jij interesse wekt, informeert en verkoopt.

Voorbeelden van grafische vormgeving zijn o.a.:

  • Logo-ontwerp en het creëren van een visuele identiteit
  • Typografie, selecteren en toepassen van lettertypen
  • Handgetekende of digitale illustraties
  • Infographics, complexe informatie en gegevens in overzichtelijke en begrijpelijke grafische vormen weergeven
  • Iconen en pictogrammen
  • Grafische advertenties voor online doeleinden

 

2

Drukwerk

Het logo is ontwikkeld, we hebben gespeeld met vormen en kleuren, de ijzersterke huisstijl is gereed! En nu? Ga je de weg op met flyers, brochures en posters? Muralt verzorgt het meest verrassende drukwerk.

Gepersonaliseerd of genummerd? Geen probleem. Liever een aparte vorm of glimmende onderdelen in het drukwerk? Het kan ons niet gek genoeg, van een unieke opdracht worden wij erg enthousiast.

Leuk om te weten: Wij werken zo veel mogelijk met onze Zeeuwse huisdrukker hierdoor heb je binnen een paar werkdagen een onweerstaanbaar communicatiemiddel in handen!

Muralt diensten - drukwerk

3

muralt vormgeving websites

Lasersnijden & Graveren

Met onze lasermachine kunnen we lasergesneden producten ontwikkelen en is het mogelijk om artikelen te graveren. Hierdoor kunnen we helpen bij personalisering. We zorgen met onze luxe letters voor de zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en/of logo, bijvoorbeeld met uitgesneden letters voor aan de wand of als vrijstaand object op de grond of op een toonbank. En denk ook eens aan gaaf graveerwerk verwerkt in je gereedschappen, relatiegeschenken en give-aways. Of wat dacht je van productontwikkeling op kleine schaal. Het is voor Muralt mogelijk om vanaf één stuk te leveren, ideaal voor prototypen!

4

Kleding

Merchandise voor deelnemers van een evenement of herkenbaarheid op straat, wij ontwerpen de look & feel van jouw kledinglijn.

Een chique beduring, stoere print, prachtig tenue voor je (sport-)club of werkkleding die tegen een stootje kan. Met 10 jaar ervaring in de textielbranche weten wij precies wat nodig is om een mooi voorstel te maken dat aansluit bij je wensen.

Let op: Het is niet mogelijk om zelf kleding aan te leveren of kleine oplages te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden! 

5

muralt vormgeving websites

Websites

Online zichtbaar zijn met de boodschap die jij wilt overbrengen? Van een simpele pagina tot een zeer uitgebreide website of een webshop, Muralt bouwt het.

Geen moeilijke systemen en/of websites die niet zelf aan te passen zijn. Nee, wij werken met WordPress. Eén van de meest gebruikte systemen ter wereld. Na een duidelijke uitleg kun je zelf de website bijhouden. Handig toch?!

Geen tijd voor of wil je liever dat wij dit voor jou oppakken? Dat kan natuurlijk ook. Periodiek of per opdracht spreken we je wensen door en passen wij je website aan.

6

Social media

Wist je dat mensen minimaal zes contactmomenten nodig hebben, om een merk, dienst of product te onthouden? Social media kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Met aansprekende content kom je in contact en bouw je een band op met je (potentiële) klant.

LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok, Twitter en Pinterest, enkele voorbeelden van social media. Kun je het allemaal nog een beetje bijhouden of heb je geen idee waar te beginnen? Geen nood! Echt, je hoeft niet op ieder socialmediakanaal aanwezig te zijn.

Muralt helpt je graag met het maken van kanaalkeuzes, het opzetten van een contentkalender, opmaken en plannen van je posts en natuurlijk het adverteren op de diverse kanalen. Zo bereik jij je doelgroep.

muralt vormgeving social media

Opdrachtgevers vertellen:

Erg blij met onze websites gemaakt door Muralt vormgeving.
Vooral de aftercare is super! Snelle response op vragen en duidelijke uitleg waardoor we zelf ook steeds meer met onze sites kunnen. Ook de designs zijn top!


Roos van ’t Zelfde

 Strandbrasserie De Landing

Meer informatie over onze diensten

Wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van vormgeving, drukwerk, websites, social media of textiel. 

12 + 13 =