Hutjens
Edelsmederij

Hutjens Edelsmederij is een begrip in Zeeland. Ze zijn al meer dan 40 jaar gevestigd in Goes, eerst in de Witte Paardstraat en sinds enige tijd aan de Lange Kerkstraat, de hoofdwinkelstraat van de stad. Een nieuw pand vraagt om een bijpassend interieur, helemaal op maat gemaakt, van zeer bijzonder hout. Vakwerk, net zoals de handgemaakte sieraden die in het atelier van Hutjens worden gecreëerd. Om de Scandinavische look en feel met het luxe gevoel te combineren was er de wens om het logo goed zichtbaar te maken. 

Het resultaat

  • Lasergravure
  • Gevelbelettering

Luxe letters en gave gravure

Zowel binnen als buiten de prachtige nieuwe locatie van Hutjens zie je ons werk. De gevelbelettering is voorzien van luxe letters zodat de naam van de winkel goed zichtbaar is in de winkelstraat.

Zodra je naar binnen kijkt, zie je het logo van Hutjens op de zijkant van de vitrine. Muralt heeft de gravering met de lasermachine verzorgd. Het graveren met een lasermachine is een moderne graveermethode. Je krijgt op een stijlvolle manier het logo zichtbaar. Daarnaast neemt de gravure geen extra ruimte in beslag, perfect voor winkels.

Ook op de toonbank, met ronde vorm, komt op het verhoogde gedeelte het logo terug. Wederom is er gebruik gemaakt van een mooie laser gravering. De donkere gravure komt prachtig uit het hout en springt, net zoals de luxe sieraden, bij menig bezoeker in het oog.

Benieuwd naar de exclusieve sieraden en ambachtelijk maatwerk? Ga naar de website van Hutjens Edelsmederij.