Muralt

De drijvende kracht achter de naam

Muralt

De drijvende kracht achter de naam

Sinds 2018

Muralt is gevestigd in het Zuid-Bevelandse Wolphaartsdijk in de prachtige gemeente Goes.

1 juli 2018 is Muralt opgericht door Ferdi Colijn. Na ruim 30 jaar werkervaring bij (textiel) drukkerijen in Zeeland is hij vanuit passie voor het grafische vak als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan.

Altijd vol ideeën

Wat Ferdi als ondernemer sterk maakt is dat hij oprecht betrokken is bij zijn opdrachtgevers, hij denkt graag mee, zit altijd vol creatieve ideeën en heeft oog voor detail. Ferdi vindt het erg leuk om ook eens samen te sparren, waardoor jullie net een andere verpakking ontwikkelen of gaan voor een brochure met een aparte vorm.

Versterking

Twee jaar later ziet Ferdi de opdrachten toenemen en komt er steeds vaker de vraag naar online  communicatiemiddelen. Tijd voor versterking! Vanaf 2020 springt Sandra bij. Samen breiden ze de diensten uit zodat ze ook online de wensen van opdrachtgevers kunnen invullen.  Korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Kijk op online

Wat Sandra sterk maakt is dat zij multi inzetbaar is. Ze is sinds 2008 als vormgever actief en heeft door haar werkzaamheden bij diverse (e-commerce) bedrijven al jaren de focus op online en social media.

Muralt vormgeving - Laser snijden

Alleen papier?

Nee, zeker niet. Hoewel we met papier alle kanten op kunnen, en opdrachtgevers Muralt nog steeds goed weten te vinden voor textiel en drukwerk, bieden we ook andere (online) diensten aan. Naast het traditionele papier kun je ook bij Muralt terecht voor:

  • Sign zoals spandoeken, plaatmateriaal, uitgesneden letters en vormen, gravures en belettering van auto’s
  • Het ontwikkelen en het actueel houden van websites
  • E-mailmarketing 
  • Social media

Geen uitdaging is te gek, sterker nog ‘net even anders’ is juist de uitdaging waar wij met veel plezier in duiken.

?!

Muralt, Zeeuws?

We waren op zoek naar een korte en krachtige naam. Iets wat wel Zeeuws is, maar niet overduidelijk. Een naam die zich onderscheidt van het gebruikelijke. Natuurlijk, als je een echte Zeeuw bent en de omgeving goed kent, weet je precies waar Muralt vandaan komt.

Onze studio is gevestigd in Wolphaartsdijk, pal naast het Veerse Meer. Als we naar buiten kijken, zien we de dijk met daarop de muurtjes. Deze hebben een naam: Muralt muurtjes. Zeer toepasselijk voor ons met een frisse en unieke benadering, echt Zeeuws.

Naarmate onze naam vaker klinkt krijgen we vaak te horen: “Muralt, dat klinkt lekker internationaal!”. Dan denken wij, missie geslaagd.

Waar komt het logo vandaan?

De gedachtengang ligt bij Muralt altijd in het Zeeuwse. We zijn gevestigd pal naast een dijk die het Veerse Meer omringt. We kijken uit op de muralt muurtjes en in het verleden was in ons pand een watersportwinkel gevestigd. Watersportwinkel Colijn werd gerund door J. C. Colijn, de vader van Ferdi. In zijn logo waren zeilen verwerkt. Om onze Zeeuwse roots te versterken wilden wij dit doorzetten in ons eigen logo.