Traas Nederland

Traas Nederland groeit, innoveert en is altijd op zoek naar iets nieuws. Net even anders. Aan ons de vraag om mee te denken in het proces. Personalisatie is belangrijk, het logo laten ze terug komen op insectenhotels, relatiegeschenken en give-aways.

Het resultaat

  • Diverse soorten drukwerk
  • Houten ratten
  • Sleutelhangers
  • Personalisatie insectenhotels 

Drukwerk

Een van de wensen van Traas was om de brochures te vernieuwen. Nu er een nieuwe huisstijl was ontwikkeld, werd het tijd om deze door te zetten. De brochures moesten een goed beeld geven van de drie onderdelen van Traas: Ongediertebestrijding, Building Care en Nature Care. 

Een andere wens was om de brochure lekker leesbaar te maken. Geen opsomming van alle artikelen, maar de look en feel van een tijdschrift. Net even anders. Als eerste zijn de onderwerpen bepaald. Wat komt erin en met welke teksten. Staat er in de oude brochure informatie die we kunnen gebruiken of zijn er nieuwe ontwikkelingen op de markt? Voor een aantal onderwerpen zijn foto’s gemaakt en er zijn nieuwe teksten geschreven. De huisstijl kleuren, lettertypes, vormen en patronen zijn toegepast. Ze zorgen voor een mooi geheel die aansluit bij de (vernieuwde) websites, voetbalborden en andere communicatie-uitingen.

Lasergesneden

Naast drukwerk en de website heeft Muralt ook lasergesneden producten verzorgd voor Traas Nederland:

  • 3D houten puzzels in de vorm van ratten, een leuke giveaway
  • Een medaille voor het 25-jarig bestaan van Traas. Een foto van een rat gegraveerd op hout, de onderste laag is speciaal acrylaat dat lijkt op een spiegel.
  • Sleutelhangers in de vorm van een molen, specifiek op Building Care gericht zodat zij met een leuke giveaway op de beurs zouden staan.

Gepersonaliseerde artikelen

Met de lasermachine kunnen we niet alleen snijden, maar ook graveren. Traas Nature Care ging een mooie samenwerking aan met Polder Natuur Zeeland. Zij bestelden een flink aantal insectenhotels waarbij het logo zichtbaar moest zijn. De plaatjes waarop het logo staat, de bijbehorende flyers en de traaslabels heeft Muralt verzorgd. De Traas labels zijn lasergegraveerd.