VV Wolfaartsdijk

Voetbalvereniging Wolfaartsdijk brengt jaarlijks een presentatiegids uit. De vereniging zocht een partij waarbij de opmaak en het drukwerk neer konden leggen.  Het begin van een jarenlange samenwerking.

Het resultaat

  • Presentatiegids
  • Jubileumgids
  • Borden / spandoeken
  • Medailles KNVB-dag

Presentatiegids

Door de jaren heen zijn er heel wat opdrachten voorbij gekomen, maar de opdracht die ieder jaar terug komt, is de presentatiegids. Hierin worden de elftallen van het seizoen voorgesteld, staan advertenties van de sponsoren, mooie verhalen en interviews.

Ieder jaar maken we de presentatiegids net weer even anders. De vereniging wil bereiken dat de gids vaker gelezen wordt. Natuurlijk kun je dit niet meten, maar je kunt wel slim gebruik maken van de ruimte die je hebt. Zo heeft Muralt ervoor gezorgd dat de presentatiegids gebruikt kan worden als kalender. Deze hang je op of in de keuken of kinderkamer waardoor de gids niet in een kastje ligt te verstoffen. Super leuk en handig!

Muralt diensten - drukwerk

75 jaar vv Wolfaartsdijk

Omdat Ferdi de club een warm hart toedraagt, heeft hij samen met Gerry (vrijwilliger van de club) een duik genomen in de geschiedenis van de club. Uren, dagen en maanden werk zit er in de speciale editie van de gids voor het jubileumalbum. Gerry schreef, samen haalden ze herinneringen op, zochten ze naar foto’s en Ferdi ontwikkelde de gids. De cover is en eerbetoon naar het eerste voetbalshirt. Het magazine neemt je mee op een mooie reis door 75 jaar vv Wolfaartsdijk!

Medailles

Bij de voetbalclub was er een gaaf evenement. Een dag van de KNVB. Hiermee worden de voetballertjes enthousiast gemaakt voor de club. Want iedereen wil ‘Voetballen als oranje’! 

Ons werd gevraagd om met onze lasermachine een mooie sportprijs te maken. In dit geval hebben wij het graveren met lasersnijden kunnen combineren. De clubkleuren zijn, niet geheel toevallig, oranje en zwart. Dit hebben we terug laten komen in de medaille, net zoals de voetbal. De datum en de naam van het sportevenement zijn erin gegraveerd.  De kleine voetballertjes liepen trots van het veld!