Carnavalsstichting
De Koenkelpot

Carnavalsstichting De Koenkelpot zocht een partij waarbij ze alle vraagstukken neer konden leggen. Vanaf het logo, drukwerk tot de website. Zo ontstond er een mooie duurzame samenwerking.

Het resultaat

  • Ontwerp en drukwerk Carnavalsgids
  • Video presentaties sponsoren
  • Ontwerp en levering sticker
  • Illustratie jaarthema
  • Formulier puntentoekenning carnavalswagens

Al een flink aantal jaar is carnavalsstichting De Koenkelpot uit ‘s-Heerenhoek, oftewel ’t Paerehat, een trouwe opdrachtgever. Het begon met de illustratie van het thema. Deze is ieder jaar anders, het is namelijk het jaarlijkse motto voor het carnavalsfeest. Daarna volgde al snel de carnavalsgidsen die verspreid worden over de dorpen in de gemeente Borsele. En de formulieren voor de puntentoekenning tijdens de optochten.

Carnavalsgidsen

Waar zou carnaval zijn zonder sponsoren en vrijwilligers? Iedereen die mee helpt om ervoor te zorgen dat de verenigingen en optochten blijven bestaan verdienen een mooie plek. In dit geval in de carnavalsgids. Naast verhalen over Paerehat en de Koenkelpot staan er ieder jaar ook vele adverteerders erin. De vereniging heeft deze wensen: vrolijk, kleurrijk en toegankelijk. 

Carnaval 2020

In 2020 jaar hebben we onze diensten uitgebreid, Muralt verzorgde een video presentatie waarop alle sponsoren getoond werden. Deze video werd langs de route op groot scherm vertoond.