Origineel relatiegeschenk

Van idee tot laserstralen

Via Fire & Rescue / Security Plus kregen wij de vraag of we een origineel relatiegeschenk met een persoonlijke touch konden ontwikkelen voor Sport Pub Goes. Een unieke sportlocatie in Goes met ruim 800m² om te Poolen, Snookeren, Darten, Biljarten, klaverjassen of pubquizzen. Zij vierden het 12,5 jaar bestaan!

Lasertechnologie inzetten bij relatiegeschenken

Een mooie manier om lasertechnologie te gebruiken is door relatiegeschenken op maat te maken. Met de lasermachine kunnen diverse materialen worden gegraveerd en gesneden, wat resulteert in gepersonaliseerde en unieke geschenken. Van een serveerplank tot relatiegeschenk.

Geschenken voor een jubileum

Een ander voorbeeld van het gebruik van lasertechnologie is het creëren van gepersonaliseerde ontwerpen voor een jubileum. Hierdoor kun je een cadeau geven waarvan er maar één bestaat. Een persoonlijk cadeau is blijvend en verzorgd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze geschenken altijd een mooi plekje krijgen binnen het bedrijf!

Het gebruik van de kleur en vormen

Wij letten erg op de vormgeving en jullie wens. Wil je het logo van een bedrijf gebruiken of juist een meer abstracte knipoog naar een beeldmerk. Alles is mogelijk. Ferdi is graag bezig met productontwikkeling, dus stuur een e-mail en vertel hem je ideeën.