Gepersonaliseerde kerstgeschenken

Heb je ieder jaar ook zo’n moeite met het uitzoeken van een relatiegeschenk rondom de kerstdagen? Je bent ondernemer en wilt je medewerkers en/of relaties verrassen met een geschenk. Het kerstgeschenk is een zorgvuldig uitgekozen product waarop een naam, logo of persoonlijke tekst staat verwerkt. Met onze lasermachine en korte lijnen met drukkerijen kunnen wij u daarbij helpen. Ook kleinere bedrijven en ZZP’ers kunnen bij Muralt terecht. Bestellen is mogelijk vanaf één stuk. Wij geven u inspirerende cadeautips.

1

De klassieker

Een mooi ronde wijn, frisse bubbels, een lekker biertje of een bijzondere fles whisky doet het altijd goed.

Tolhoek Keukens is een Zeeuws bedrijf gevestigd in Goes. Zij kochten wijn in bij Wijnhoeve de Kleine Schorre uit Dreischor. De prachtige wijnen werden geleverd in wijnkistjes met daarop een gedrukt logo. Om de wijnkisten persoonlijk te maken verzorgden wij de gravering van het logo van Tolhoek Keukens en een kerstgroet.

De reacties op het feestdagengeschenk waren lovend. In onze ogen een goede gouwe oude!

2

Borrelpraat

Er gaat niets boven gezellig tafelen met familie en vrienden. Een gezellige middag of avond is een herinnering voor altijd. Stel zelf een leuk pakket samen waarbij ook een borrelplank past. Een bijzonder kaasje van een kaasboerderij, een toastje met een heerlijke smaak en allerlei tapashapjes.
Op de serveerplank kunnen we een foto, logo of tekst graveren.

De serveerplanken zijn in verschillende formaten en vormen te bestellen, vraag naar de mogelijkheden.

Muralt diensten - drukwerk

3

muralt vormgeving websites

Kersthanger

Geef je relaties en/of medewerkers een kerstkaart met een kersthanger. In de kersthanger is het mogelijk om een logo of bedrijfsnaam te verwerken. Een hanger voor in de kerstboom met een knipoog naar uw diensten, extra leuk!

Een kersthanger is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zoals goud glitter acrylaat.

P.s. Ook voor grote kerstdecoratie in een winkel of horecazaak kun je ook bij ons terecht.

4

Mooi verpakt

Een chique manier om een relatiegeschenk te geven is door het te verpakken in een tasje met logo. Er zijn veel soorten en maten mogelijk, zoals een wijntas waar een fles smaakvolle wijn in kan. Dat geeft toch net wat fijner dan alleen die fles. 

muralt vormgeving websites

5

Een kaartje raakt je

Een kaartje met een mooie print, een persoonlijke boodschap en (het liefst) een handgeschreven groet erop. Door al het digitale geweld val je hiermee echt mee op. Muralt verzorgd drukwerk, hieronder horen ook kerstkaarten voor bedrijven. 

Meer informatie over onze gepersonaliseerde kerstgeschenken

Wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

5 + 7 =