Kinderrestaurant Scheldo’s

Scheldo’s Kinderrestaurant had nog geen website en zocht een partij waarbij ze deze opdracht konden neerleggen. Zo ontstond er een prettige samenwerking.

Het resultaat

  • Een kleurrijke website
  • Online menukaart
  • Uitgebreid bestelformulier

De wens was om een website te ontwikkelen die specifiek gericht was op het kinderrestaurant. De menukaart van het restaurant diende als uitgangspunt. Met een houtpatroon, oranje, blauw, groen en het bestaande logo. Centraal staat het bekijken van de menukaart, contact opnemen en de mogelijkheid van de locatie, daar waar je feesten en partijen kunt vieren.

En daar was toen ineens Covid19. Midden in ons geweldige traject, tegen het lanceren van de website aan. Gelukkig wilde deze ondernemer doorpakken en toch online gaan. Het restaurant mocht niet open maar Scheldo’s had wel de mogelijkheid voor het afhalen van snacks, friet en andere lekkernijen. Dus we namen de gerechten door die online besteld konden worden en ontwikkelde binnen een dag een bestelformulier waardoor Kinderrestaurant Scheldo’s weer de gasten kon bedienen. 

De website is ontwikkeld in WordPress en hierdoor was er de wens om zelf aanpassingen door te kunnen voeren. Muralt gaf een workshop WordPress basis waardoor de twee dames nu zelf de website kunnen aanpassen.